Sponsor van het NKK

Het Nieuwegeins Kamerkoor heeft grote ambities, vooral met het geven van goede, afwisselende concerten, minimaal twee keer per jaar. Liefst met professionele begeleiding en solisten. Helaas is dat laatste moeilijk financieel waar te maken in de setting van een klein gezelschap. Wilt u bijdragen aan amateurkunst door ons koor te sponsoren?

Advertentie in Programmaboekje

Voor elk concert stelt het Nieuwegeins Kamerkoor een programmaboek samen (A5-formaat) met de teksten en vertalingen van gezongen werken, achtergrondinformatie over de componisten en informatie over de solisten en de samenstelling van het koor. Met uw hulp wordt het zelfs een kleurenuitgave. Oplage voor Hersfttij is 200 exemplaren.

Prijsstelling van advertenties is:

Zwartwit kwart pagina                   €   25,--
Zwartwit halve pagina                   €   45,--
Zwartwit hele pagina                     €   75,--

Kleur kwart pagina                        €   35,--
Kleur halve pagina                         €   55,--
Kleur hele pagina binnenwerk        €   85,--

Kleur hele achterpagina (omslag)   € 100,--

Aangezien er maar één achterkant weg te geven is per keer, vragen we u een eerste en een tweede keuze aan te geven. De kopij kunt u digitaal aanleveren. Betaling geschiedt naar eigen wens contant aan de contactpersoon van het Nieuwegeins Kamerkoor of op basis van een factuur.

U kunt ook aangeven of u een vermelding op de website van het koor wilt.

Inleveren kopij voor de concerten op 22 december 2019: uiterlijk vrijdag 1 december.

Vrienden van het NKK

U kunt jaarlijks een bedrag naar eigen keuze schenken. Dag mag anoniem, maar we kunnen ook afspreken dat uw naam wordt vermeld in het programmaboekje op concerten en op deze website. Bij een bedrag hoger dan vijftig euro per jaar, ontvangt u desgewenst een vrijkaartje voor elk concert. Voor giften hoger dan tweehonderd euro kan uw naam een plaatsje krijgen op de posters die in groten getale in Nieuwegein en omgeving worden verspreid. Interesse? Schrijf een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw ideeën voor sponsoring.