Route DE KOM

kaart De Kom

Stadsplein 6, naast het nieuwe Stadshuis

Wij repeteren op maandagavond in het Kunstencentrum DE KOM, vierde verdieping, studio A. 

Auto

Neem vanaf de A2 afslag Nieuwegein. Op de Zuidstedeweg neemt u afslag Voorstede en gaat u na ca. 50 meter rechtsaf de Schakelstede in. Volg de borden parkeergarage Theater.

Vrij parkeren in de buurten om het centrum heen en op het parkeerterrein naast het oude theater De Kom (afslag Centrum-West).

Fiets

Fietsers kunnen hun fiets gratis parkeren in fietsenstalling De Fietspomp. Deze bewaakte stalling is bereikbaar vanaf de Noordstedeweg, naast de ingang van de parkeergarage Stadshuis. 

Openbaar vervoer

Reismogelijkheden vanaf Utrecht CS:

  • Buslijn 74. Deze buslijn stopt op het streekbusstation Utrecht (centrumzijde) vlakbij de roltrap. Lijn 74 bereikt in 24 minuten de halte Stadshuis (dit is de halte bij de rotonde op de Noordstedeweg). Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen.

  • Buslijn 66. Buslijn 66 heeft als eindpunt Nieuwegein Stadscentrum en stopt bij de halte Stadshuis. De reistijd bedraagt 29 minuten.

  • Buslijn 77. Deze buslijn vertrekt ook van een halte vlakbij de roltrap op het streekbusstation. De frequentie is zeer hoog: elke 10 minuten.  De meeste ritten eindigen op het busstation Stadscentrum, vanaf daar nog ca. 7 minuten looptijd door of langs winkelcenturm Cityplaza.

  • Tram. De tram rijdt van alle verbindingen het vaakst: elke 5 minuten. De reistijd naar Nieuwegein Stadscentrum bedraagt ca. 20 minuten.Vandaar is het nog 7 minuten lopen naar het Stadshuis en DE KOM. Eenmaal per kwartier rijdt de tram vanaf Utrecht Centraal via de halte Merwestein naar Nieuwegein-Zuid. De halte Merwestein ligt dichterbij (ca. 3-4 minuten lopen) dan de halte Stadscentrum.

Reismogelijkheden vanuit overige gemeentes:

  • Vanaf Vianen zijn er 2 buslijnen naar Nieuwegein: lijn 74 en lijn 46. 
  • Vanaf Houten NS rijdt lijn 48 Nieuwegein. 
  • Vanaf IJsselstein biedt de sneltram een frequente verbinding met Nieuwegein.

U kunt voor exacte vertrek- en aankomsttijden ook www.ov9292.nl raadplegen.

 

 

kaart3

 

Legetøj og BørnetøjTurtle