Dirigent Frank Hilberink

Frank Hilberink studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Hij volgde daar een muziek-pedagogische opleiding en behaalde na studies bij Jan Pasveer en Joop van Zon het diploma uitvoerend musicus voor koor- en orkestdirectie. Tevens zong hij in het Zaans Cantatekoor.

Vanaf het begin van zijn studie is Frank dirigent van diverse koren. Daarnaast is hij docent en studentenbegeleider piano en directie. Door zijn jarenlange ervaring heeft Frank een breed (koor)repertoire opgebouwd, van vroegrenaissance tot gospel, van het eenstemmig kerklied tot drie-korige moderne composities, van a-capella werken tot werken met orkest.

Vacature

Wegens verhuizing naar het noorden van het land, gaat Frank ons koor verlaten na het kerstconcert op 22 december 2019. Dit betekent dat we op zoek zijn naar een nieuwe dirigent. Interesse? Lees de informatie over de vacture.