Kaartverkoop Ein deutsches Requiem

Kaartjes voor het concert Ein deutsches Requiem van Brahms zijn in de voorverkoop ad € 18,50 verkrijgbaar bij leden van het Nieuwegeins Kamerkoor. U ontvangt van hen de kaartjes of zij regelen dat de kaartjes voor de voorstelling voor u klaarliggen bij de ingang van de kerk. De prijs voor jeugd tot en met 12 jaar en houders van de Nieuwegein Stadspas is € 10,00 in de voorverkoop.

Tot 28 oktober kunt u ook kaartjes bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag het verschuldigde bedrag overmaken naar IBAN NL30 INGB 0002 6075 19 tnv Nieuwegeins Kamerkoor te Nieuwegein. Uw kaartjes liggen op zondag 30 oktober vanaf 15.30 uur voor u klaar bij de ingang van de kerk.

Zorg dat u uiterlijk vrijdag 28 oktober het geld heeft overgemaakt. Daarna geldt de normale prijs van €20,00.

De toegangsprijs is inclusief het programmaboekje en een drankje na afloop.

Het Nieuwegeins Kamerkoor staat weer open voor nieuwe leden. Kom eens meerepeteren om te kijken of het bevalt!