Contactgegevens

Heeft u vragen of mededelingen? Stuur een berichtje en we zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Adres:
Secretariaat NKK
Marisplantsoen 9
3431 GZ  Nieuwegein

Bestuur:

• Voorzitter: Marjan Vernooy
  • Secretaris: Andrea Modderman
  • Penningmeester: Herman Verburg
  • Lid: Lia Uiterwaal
  • Lid: Ernst van der Storm

Communicatie:

• Concerten / persberichten / vriendenlijst : Mariette van Oosterwijk Bruyn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voorverkoop toegangskaarten: